Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merhaba Arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar. Benim adım Didik. Ben Endoneyzalıyım. Ben Tükiye'de yeni bir oğrenciyim. Şimdi Konya'da oturuyorum. Karatay Ticaret Odasıda kalıyorum. Necmettin Erbakan Üniversitede öğreneceğim. Ama şimdi Kondil'da öğreniyorum. Orada türkçe öğreniyorum çunku türkçe konuşmuyorum. Ama türkçe akıcı konuşabılırım. Benim bolumum tefsir. Ben bir  öğretmenim. Islamic okul Endoneyza'da öğretiyorum.
Ben evliyim. Benim eşimin adı Azmil Mufidah. O bir öğretmen, benim gibi. O çok güzel bir kadın. Ben onu çok seviyorum. Benim bir bebeğim var. Onun adı Afqahunnas Muhammad, bir buçuk yıl onun yaşında. O çok yakışıklı bir bebek. Ben onu çok seviyorum ve ozluyorum. 
Ben ve karım. Bizim bebeğimiz uyuyor. O çok sevimli değilmi.

Her sabah erken kalkıyorum, sabah namaze kiliyorum, ondan sonra bilgisayar kullanacağım. O zaman bir kitab yazıyorum, ben bır kitap yazarım. Ondan sonra kahvaltı yapıyorum ve kahve içiyorum. Saat 12.30 KONDİL'e gidiyorum. Benim öğretmenim ile, Ziyah Hocam, Türkçe öğreniyorum. O çok iyi bir öğretmenim. Çok iyi o bize Türkçe öğretiyor. Allah Onu Korusun ve onu ailesi.
Ziyah Hoca sınıfta Türkçe dilbilgisi anlatıyor