Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Endonezyalı Bir Kızla Evlenmeniz İçin 10 Neden Endoneyzalı Kızla Evlenmek

Endonezyalı Bir Kızla Evlenmeniz İçin 10 Neden Endoneyzalı Kızla Evlenmek
Herkesin evlilik hakkında farklı görüşleri vardır. Bazıları, evlenmeye gerek duymayacaklarını düşünürken, gerisi evlenmeleri için kendi hayalindeki düğün partisine sahipti.

Gerçekliği görürsek, evlilikler her zaman aşkla ilgili değildir, ancak yine de eşinizle evlenmenin en önemli şeyi olma eğilimindedir.

İşte Endonezya kızıyla evlenmen için nedenler

Belli ki hayatınız için en iyi partnere sahip olmak istersiniz, sadece görünüşüyle ​​değil, aynı zamanda hayatınızı nasıl daha iyi bir hale getirebileceği ve iyi ve kötü zamanlarda size nasıl eşlik edebileceklerini bilmek istersiniz.

Bu bir tür klişedir ancak inkar etmeyeceksiniz, çünkü Endonezyalı kızın ihtiyaçlarınızı karşılayabileceği doğru olacaktır.

Bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, işte Endonezya kızıyla evlenmenizin nedenleri.

1. İtaatkar Bir Eş

Endonezyalı kızla evlenmenizin nedenlerinden birincisi, Endonezya'da erkeklerin iktidara sahip ve daha baskın olan Patriklik sistemi olması.

Bu, evlendikten sonra kız kocasına iyi bir şekilde uyacağında Endonezya'da gerçekleşen bir kültür. Yani, Endonezyalı bir kızla evlenirsen, itaatkâr bir eş olurlar.

2. Aile Odaklı Biri

Bir Endonezyalı'nın neredeyse yirmi yaşından sonra bile aileleriyle hayatlarını geçirdiği bir kültür olduğu için aileleri ile yaşıyorlar.

Yani, bir Endonezyalı kızla evlenirseniz, aile odaklı olmalarına şaşırmayın. Pişman olmayacaksın!

3. Evlilik Kutsaldır

Endonezyalıların çoğu müslüman ve inancıyla evlilikler, onu tamamlamaları için ibadetlerinden biri.

Neden Endonezya kızıyla evlenmelisin? Çünkü evliliğin kutsal olduğunu hissediyorlar ve onlarla birlikte yaşamak için mükemmel bir ortak olacaksınız.

4. Çocukları Mümkün olduğunca Yakında İste

Bazı insanlar evlendikten hemen sonra çocuk sahibi olmak istemeyebilir - hatta çocuk bile istemeyebilir.

Ancak, bir Endonezyalı kızla evlenirseniz, en kısa sürede çocuk sahibi olmaktan memnuniyet duyarlar çünkü en çok bir ailenin çocuklarla mükemmel olacağını düşünüyorlar.

5. Aile Önce Gelir

Neden Endonezya kızıyla evlenmelisin? Bunlardan biri, aileyi herşeyin üzerine koymalarıdır. Endonezyalı bir kız, size ve ailenize bakmak için işlerini bırakmayı bile seçerdi.

6. Sadakat Garantisi

Aynı zamanda inançlarıyla da ilgilidir. Endonezyalı kız sadık bir eş olurdu ve kendilerini eşlerine adadı. En büyük günahlardan biri olduğu için sizi aldatmama ihtimalleri yüksek.

7. Şefkatle seni seviyorum Denilecek

Endonezya dili şefkatle yükseltir. Bu, Endonezyalı bir kızla evlenmenizin nedenlerinden biri çünkü nezaketlerini paylaşıyorlardı, bu nedenle gelecekteki eşiniz sizi şefkatle sevecek ve her gün şefkat gösterecek.

8. Anlatacak Çok İlginç Hikayeleriniz Var

img pexels.com
Endonezya kültürü kesinlikle seninkinden farklı olurdu. Yani, Endonezyalı bir kızla evlenirseniz, asla yeterince hikaye elde edemezsiniz, çünkü romantik olanlardan ve hatta korkutucu olanlardan başlayacaklarını söyleyecek çok ilginç hikayeleri vardır.

9. Hiçbir şey misafirperverliğini yendi

Endonezya dili misafirperverliği ile tanınır ve hiçbir şey onu yenemez. Neden Endonezya kızıyla evlenmelisin? Nezaketleri sizi tekrar tekrar aşık etmenizi sağlar. Biriyle evlendiğine pişman olmayacaksın.

10. Onlar sizi her zaman destekleyecek

Evliliğin içinde her zaman kötü zaman geçmesi gerektiğini inkar etmeyecek. Endonezyalı kızınızla eşiniz olarak daima sizi destekleyecek ve yanınızda olacaklar.

Nezaketleriyle, gülümsemeleri için ellerinden geleni yapacaklar, böylece olumlu hislerini yakalayabileceksiniz.
Endonezyalı Bir Kızla Evlenmeniz İçin 10 Neden Endoneyzalı Kızla Evlenmek / maxpixels.net

Endonezya Kızıyla Evlenmek İstiyorsanız Ne Yapmalısınız?

Endonezyalı kızla evlenmen için nedenler nasıl? Endonezya kızının sizin türünüz olduğunu öğrendiğinizi düşünüyorsanız, daha fazlasını okumak için zaman ayırmaya değer. Endonezya kızıyla evlenmek istiyorsan, ne yapmalısın.

1. Çok Agresif Olma

Endonezya kültürünün Batı ile oldukça farklı olduğunu unutmayın. Onlara daha yakın olmak için agresif bir eylem gerçekten önemli bir sonuçtur çünkü sizi sadece terk ederlerdi veya hatta bir tür cinsel taciz yaptığınızı varsayarlar. Sadece zaman ayırmak en iyisidir.

2. Kibar Olun

Endonezyalı kız gerçekten kibar bir insan. Onların dikkatini çekmek istiyorsanız, aynı zamanda kibar olmalısınız. Güzelce yap ki sana da iyi davransın.

3. Romantik olun

Endonezyalı kız biraz utangaçtır. Bu yüzden, ilk hareketi yapmanız gereken sizsiniz. Onlara çiçek verin ya da mutluluk içinde utandırmak için romantik bir şey yapın.

Ayrıca Oku: Kızınıza Söylenecek Romantik Şeyler

4. Ailelerine Yakınlaşın

Bildiğiniz gibi, bir Endonezyalı kız aile odaklı. Onlarla ciddi bir ilişki kurmak istiyorsanız, değerli kızlarıyla dışarı çıkma izni istemek için ailelerine yakın olmanız gerekir.

5. Değerinizi Gösterin

Her ebeveyn kesinlikle kızlarının sağ tarafta olmasını ister. Endonezya kızınızla evlenmek istiyorsanız değerinizi göstermeniz gerekiyor, mesela onların kızının ailesi olmanın ne kadar yetenekli olduğunu unutmayın, çünkü Endonezya’da Patriarşi sistemi olduğunu hatırlayın.

Oku Ayrıca: Zengin Bir Adamla Evlenmenin Dezavantajları - Popüler Olmayan Görüş

Endonezya Kızıyla Evlenmeye Karar Vermeden Önce Diğer İpuçları

Endonezyalı kız, gelecekteki eşiniz olmak için mükemmel sesler olmalı. Ancak, biriyle evlenmeye karar vermeden önce, işte size daha fazla ipucu.

Ayrıca Okuyun: Uluslararası Evliliğin Avantajları ve Dezavantajları

1. Onlar Geleneği Takip Ederek

Endonezya'da her bölgenin farklı olduğu bir çok gelenek var. Endonezyalı bir kızla çıkacaksanız ve onunla evlenmeyi planlıyorsanız, geleneğe uyma eğiliminde olduklarından, gelecek olanlar için hazır olmanız gerekir. Ayrıca kabul edilememeniz de mümkün.

2. Genellikle Onlarla Aynı İnançla Evlenirler

Bunların çoğu Müslüman olan Endonezya'da, genellikle bir Müslüman ile de evlenirler. Endonezya kızınız şimdi bu çoğunluk insanıysa ve onunla evlenmeye karar verirseniz, kız arkadaşınız muhtemelen onunla aynı inancı olmasını ister. Bu yüzden tekrar düşünmelisin.

3. Aileleri Bir Anahtardır

Endonezya kızınızla evlenmeye karar verirseniz, bir sonraki adım ailesinden izin almaktır.

Endonezya'da, bu önemli bir şey çünkü aileleri sizden hoşlanmıyor ve sizi kabul etmiyorsa, evliliğiniz asla gerçekleşmeyecek.

Ayrıca Oku: Aileniz Gereksiz Olduğunda Ailen Erkek Arkadaşınızı Sevmediğinde Yapılacaklar

4. Ailenizin Görüşü de Önemlidir

Endonezya'da evlilik, bir aile olmak için iki aileyi bir araya getirmek anlamına da geliyor. Yani, bir Endonezyalı kızla evlenmeye karar verirseniz, aile görüşünüz de önemlidir. Ailen onunla evlenme planını kabul ediyor mu?

5. Kültürel Farklılığa Hazır Mısınız?

Hayatınızın, bir karım olarak bir Endonezyalı kızın ne kadar harika olduğunu hayal etmiş olmalısınız. Ancak, kültürlerinin Batı’dan gerçekten farklı olduğunu unutmayın. Peki, buna hazır mısın?